Behöver du en lastbilstransport?

God morgon, god morgon alla härliga och trevliga läsare och välkomna in till mig på min blogg den här tisdagen. Jag hoppas att ni sov gott och att ni har kommit igång med dagens sysslor. Jag hade tänkt att ta ett par minuter till att berätta för er om ett företag som ni kan läsa mer om här, och det här företaget som är ett åkeri i Askersund heter Zetterlunds Åkeri. 

Det är ett åkeri i Askersund som kan hjälpa till med det mesta när det kommer till transporter och anledningen till att jag vill skriva om det här företaget är för att det här är det företag som jag alltid vänder mig till när jag ska få ut varor runt om i Sverige. Som ni säkert vet om så har det uppmärksammats under senare tid av media att det finns många transportföretag som inte följer rådande avtal och lagar, framförallt utländska företag som kör i Sverige. Jag skulle personligen aldrig kunna tänka mig att använda ett sådant företag. Zetterlunds Åkeri är ett åkeri i Askersund som med sina tre lastbilar som dagligen rullar genom landet kan hjälpa er alla som behöver hjälp med era transporter. Det här är ett seriöst företag och därför väljer jag att även i fortsättningen vända mig till dem, dessutom har jag inget alls att klaga på när det gäller den hjälp som jag hitintills har fått. Jag har inget mer som jag känner att jag ska dela med mig om av det här men jag tror att ni som behöver hjälp av detta åkeri i Askersund ska ta och höra av er till dem och ni hittar förstås deras kontaktuppgifter inne på deras hemsida.