Däckbyte i Mark

Hallojsan alla läsare, hur är det med er idag? Jag har det bra, det är semester, eller kanske heter det hemester det här året. Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva och rekommendera er idag, på den här bloggen ligger mitt fokus på att ge er tips och råd men även höja varningsflagg när det behövs. Snart är det den tiden då det är dags att byta däck, jag lär mig aldrig vilka datum det är som vinterdäcken ska på men det kan jag strunta i att komma ihåg för när jag ska göra däckbyte i Mark påminner mig kille mig om att ringa och beställa tid till företaget LM Classic Restoration

Det här är ett företag som jag tycker bra om eftersom det är en bilverkstad som har hjälpt mig flera gånger med reparationer men även för att denna bilverkstad är så bra att anlita när det gäller däckbyte här i Mark. Det är så otroligt många saker som det här företagets medarbetare har kompetens inom, både när det gäller bilvård, bilservice, lack och plåtslageri med mera och känner ni att ni vill veta mer om dem tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och läsa vidare där. Men hur som helst, det här inlägget skrev jag för snart är det dags som sagt för vinterdäcken att sättas på och då kan man få bra och prisvärd hjälp med det av LM Classic Restoration, dessutom har de försäljning av däck om det visar sig att däcken du har idag blivit utslitna.